Luo tili

Peruuta
X

Etsi


Wavin-Labko Oy

Wavin-Labko Oy, suomalainen sade- ja jätevesijärjestelmien toimittaja, on osa Euroopan johtavaa putkijärjestelmien toimittajakonsernia – Wavin-konsernia.

Tietoa Wavin-Labko Oy:stä

About Wavin

Suomalaisella Wavin-Labko Oy:llä on yli 50 vuoden kokemus erotinratkaisujen, haja-asutusalueen jätevesiratkaisujen, putki- ja kaivoratkaisujen sekä hulevesiratkaisujen kehittämisestä, suunnittelusta ja valmistuksesta.

Kerro lisää

Yhteiskuntavastuu

Yhteiskuntavastuu

Luontoon kohdistuva rasitus on kasvanut äärimmilleen, joten meiltä jokaiselta vaaditaan yhä suurempaa ympäristövastuullisuutta jokapäiväisissä valinnoissamme. Wavin-Labko Oy pyrkii kaikessa toiminnassaan ja tuotteiden laadussa kestävään kehitykseen.

Kerro lisää

Wavin-Labko työnantajana

Wavin-Labko työnantajana

Wavinin henkilökunnalla on yhteinen tahtotila suunnitella ja toimittaa toimivia ratkaisuja jokapäiväiseen elämään. Tämä näkyy henkilöstön motivaatiossa ja asiakaspalvelukeskeisissä toimintatavoissa.

Kerro lisää

Avoimet työpaikat

Vacancies

Wavinilla on aina tilaa osaajalle. Wavin työllistää eri alojen ihmisiä: voit olla suunnittelun ja insinöörityön, logistiikan ja ICT-alan, kaupallisen tai tuotannon alan ammattilainen.

Kerro lisää

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn