Luo tili

Peruuta
X

Etsi


Teollisuus- ja liikekiinteistöt

Luotettavat Labko Bypass-järjestelmät

Luotettavat Labko Bypass-järjestelmät

Asiantuntevasti ja määräyksiä noudattaen

Wavin-Labkon Bypass-järjestelmät ovat osoittautuneet toimiviksi ja taloudellisiksi järjestelmiksi jo monessa kohteessa. Rankkasateiden lisääntyessä ilmastonmuutoksen vaikutuksesta on Bypass-järjestelmän hankinta järkevä ja kustannustehokas ratkaisu hulevesien käsittelylle.

Lue lisää

Caverion valitsee Wavin Aston

Caverion valitsee Wavin Aston

Kiinteistöviemäröinti murroksessa – ääntävaimentavien ratkaisujen tarve kasvaa

Perinteiset, hyvin ääntä vaimentavat valurautaiset viemäristöt korvataan yhä useammin kevytrakenteisilla ja helppoasenteisilla muovisilla desibeliviemäristöillä.

Lue lisää

Turvallista kemikaalien varastointia

Turvallista kemikaalien varastointia

Kohdekohtaisesti räätälöidyt erikoissäiliöt

Räätälöidyt säiliöratkaisut teollisuuden tarpeisiin ovat osa laajaa tuotevalikoimaamme. Kemikaalisäiliöt valmistetaan aina kohdekohtaisesti asiakkaan tarpeiden ja toivomusten mukaan. Olemme toimittaneet menestyksekkäästi useampia kemikaalisäiliöitä Vapon kohteisiin ferrisulfaatin ja lipeän pitkäaikaiseen varastointiin.

Lue lisää

Uudella muotoilulla tehokkuutta koko palveluketjuun

Uudella muotoilulla tehokkuutta koko palveluketjuun

HEK Module -hiekanerotuskanaali

Rotaatiovaletusta PE-muovista valmistettu HEK Module edustaa hiekanerotuskanaalien uutta sukupolvea. Kuperaan, tukirimoilla vahvistettuun muotoon valetut 1 ja 2 metrin mittaiset tasapohjaiset moduulit kootaan määrämittaan asennuspaikalla. Asennustukia ei tarvita ja tavara toimitetaan suoraan varastosta. VTA-tekniikan raskaiden ajoneuvojen kalustamiseen tarkoitetun tuotanto- ja korjaamohallin rakennustyömaalla yllätyttiin asentamisen helppoudesta.

Lue lisää
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
Sähköposti me