Luo tili

Peruuta
X

Etsi


Novospeed mikroputki

Novospeed-mikroputkikoonpanoa voidaan käyttää sekä access- että backbone-verkossa. Novospeed-mikroputkilla verkon kapasiteettia voidaan laajentaa käyttämällä tyhjiä tai osittain käytössä olevia suojaputkia. Mikroputket voidaan asentaa veto- tai puhallustekniikalla.

Teemu Sillvan Teemu Sillvan Tuotepäällikkö, putkituotteet Ota yhteyttä

Lisätietoja tuotteesta

Novospeed Made to Measure.jpg

Tuotteet mittatilauksena

Novospeed toimitetaan asiakkaan toivomuksen mukaan. Novospeed-mikroputkien halkaisija voidaan valita ennakoidun kapasiteetin mukaisesti. Novospeedin väritys auttaa erottamaan sen ympäristöstä.

Helppo asentaa kelojen ansiosta

Novospeed toimitetaan keloissa. Se voidaan asentaa pidemmille etäisyyksille joko veto- tai puhallustekniikalla. Novospeedin lyhyet asennuspituudet voidaan suorittaa samalla laitteistolla kuin suurempien kaapelien.

Novospeed Connecting

Yksinkertaista yhdistää

Novospeed mikroputkilla haaroittaminen on tehty helpoksi. Novofit-jatkoliittimien ja päätylevyjen sekä Novoseal-tiivisteiden avulla asennuksen toteuttaminen on helppoa.

FttH network drawing

Kokonaisvaltaista tukea vaativiin projekteihisi

Telecom Competence Centre asiantuntijoiltamme saat opastusta suunnittelussa, testaamisessa ja optimoinnissa. Tarjoamme myös asiantuntevaa koulutusta ja teknistä tukea.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
Sähköposti me