Luo tili

Peruuta
X

Etsi


Novonet DB multiputki

Novonet DB:n jäykkyysominaisuudet varmistavat mikroputkien tehokkaan suojauksen ja mahdollistavat valokaapelien pitkät puhallusmatkat. Tuote voidaan asentaa suoraan maahan ilman lisäsuojausta. Sisäpinnaltaan optimaaliseksi käsitelty Novonet DB voidaan toimittaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kokoonpanon mitoituksessa on otettava huomioon sisään puhallettavien valokaapelien haluttu kapasiteetti, lukumäärä, koko ja tyyppi.

Novonet DB
Teemu Sillvan Teemu Sillvan Tuotepäällikkö, putkituotteet Ota yhteyttä

Lisätietoja tuotteesta

Tuotteet mittatilauksena

Tuotteet mittatilauksena

Novonet DB -multiputki toimitetaan keloissa ja asiakkaan toivomien mittojen mukaan. Novonet FRLS0H:n mikroputken halkaisija voidaan valita ennakoidun kapasiteetin mukaisesti. Tarvittaessa tuotteeseen voidaan integroida tunnistuslanka.

Novonet Access

Helppo asentaa

Novonet DB -multiputken avulla tuote voidaan asentaa suoraan maahan ilman lisäsuojausta.
Kaapelien haaroittaminen Novonet DB -multiputkella on yksinkertaista ja nopeaa, ja se soveltuu kaikille asennusmenetelmille.

PDC connector

Yksinkertaista yhdistää

Novonet DB tekee yhdistämisestä ja haaroittamisesta yksinkertaista ja nopeaa. Novofit -jatkoliittimien ja päätylevyjen sekä Novoseal-tiivisteiden avulla asennuksen toteuttaminen on helppoa. Liitoksista saadaan vesitiiviit Wavinin liittimillä.

Kokonaisvaltaista tukea vaativiin projekteihisi

Kokonaisvaltaista tukea vaativiin projekteihisi

Telecom Competence Centre asiantuntijoiltamme saat opastusta suunnittelussa, testaamisessa ja optimoinnissa. Tarjoamme myös asiantuntevaa koulutusta ja teknistä tukea.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
Sähköposti me