Luo tili

Peruuta
X

Etsi


Novoflat mikroputkikokoonpano

Novoflat-mikroputken litteä muoto on erityisen hyödyllinen käytettynä yhdessä mikro-ojitustekniikan kanssa. Haaroitus on mahdollista DB-mikroputkiliittimellä.

Novoflat
Teemu Sillvan Teemu Sillvan Tuotepäällikkö, putkituotteet Ota yhteyttä

Lisätietoja tuotteesta

Toimitetaan mittatilauksesta

Novoflat on litteä, jäykähkö, sisäpuolelta esikäsitelty mikroputkikokoonpano. Novoflat-mikroputkien halkaisija voidaan valita ennakoidun kapasiteetin mukaisesti. Putkeen voidaan tarvittaessa integroida tunnistuslanka.

Novoflat installation

Asennus ja yhdistäminen helppoa kelojen ansiosta

Novoflat toimitetaan asiakkaalle keloissa, mikä nopeuttaa niiden asentamista. Novoflat-mikroputkikokoonpanojen yhdistäminen ja haaroittaminen on myös yksinkertaista. Novofit-jatkoliittimien ja päätylevyjen sekä Novoseal-tiivisteiden avulla asennuksen toteuttaminen on kokonaisuudessaan vaivatonta.

Connecting

Connecting

Novoflat -mikroputkilla haaroittaminen onnistuu nopeasti. Novofit-jatkoliittimien ja päätylevyjen sekä Novoseal-tiivisteiden avulla asennuksen toteuttaminen on helppoa.

What's next?

Kokonaisvaltaista tukea vaativiin projekteihisi

Telecom Competence Centre asiantuntijoiltamme saat opastusta suunnittelussa, testaamisessa ja optimoinnissa. Tarjoamme myös asiantuntevaa koulutusta ja teknistä tukea.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
Sähköposti me