Luo tili

Peruuta
X

Etsi


Q-Bic- ja Q-BB -hulevesikasetit

Wavin Q-Bic ja Q-BB -hulevesikasetit korvaavat perinteisen imeytykseen käytettävän sepelipesän. Hulevesikasetit ovat huollettavuudeltaan huippuluokkaa. Wavin Q-Bic ja Q-BB -hulevesikasetit ovat luotettava ratkaisu sillä ne perustuvat kymmenien vuosien kokemukseen - ensimmäiset Wavin hulevesikasetit kehitettiin jo 90-luvulla.

Näytä komponentit
S021 Inspectable and cleanable units Q-Bic
Markku Kauppi Markku Kauppi Tuoteryhmäpäällikkö, erotintuotteet Ota yhteyttä

Lisätietoja tuotteesta

A secure choice

Monipuolinen, tarkastettava Q-Bic-hulevesikasetti

Q-Bic-hulevesikasettijärjestelmän kehityksessä on huomioitu erityisesti helppo huollettavuus. Kasetin pitkittäiset tunnelit voidaan tarkastaa tilavien D600 mm -huoltokaivojen kautta sisäpuolelta kameran avulla. Kaseteista on mahdollista rakentaa juuri halutun mukainen järjestelmä. Yhden kasetin tilavuus on 432 l ja hyötytilavuus 95%.

Modular and versatile

Q-Bic:n kanssa yhteensopiva Q-BB-hulevesikasetti

Q-BB-hulevesikasetteja käytetään kohteissa, joissa huollettavuus ei ole tärkeää. Tällaisia ovat mm. tasaus-/imeytysrakenteen ylimmät kerrokset. Q-BB -hulevesikasetteja voi käyttää yksinään tai yhdistää Q-Bic -järjestelmään.

Inspection and cleaning

Mukautuva järjestelmä

Q-Bic ja Q-BB -hulevesikasetit kiinnitetään toisiinsa vaaka- ja pystykiinnikkeillä. Ruiskupuristetut kasetit ovat kevyitä käsitellä ja mittatarkkoja. Kasetin ulkomitat ovat 1200x600x600 mm. Järjestelmän voi kasata halutun mukaiseksi ja varustaa halutulla määrällä huoltokaivoja ja yhteitä.

What’s next?

Haluatko lisätietoa hulevesiratkaisuistamme?

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää joustavista ratkaisuistamme.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
Sähköposti me