Luo tili

Peruuta
X

Etsi


Näytteenotto-/sulkuventtiilikaivot

Öljynerotinjärjestelmässä EuroNOK-näytteenotto-/sulkuventtiilikaivo asennetaan öljynerottimen jälkeen. Labko Bypass -järjestelmässä käytetään EuroNOK FRW -näytteenotto-/sulkuventtiilikaivoa.

Näytä komponentit
Markku Kauppi Markku Kauppi Tuoteryhmäpäällikkö, erotintuotteet Ota yhteyttä

Lisätietoja tuotteesta

Helppo käyttää

EuroNOK-kaivojen sulkuventtiili mahdollistaa selkeytetyn näytteenottamisen ja viemärilinjan sulkemisen mahdollisissa vahinkotapauksissa. Sulkuventtiili on helppo käyttää ja tilava kaivon rakenne mahdollistaa huoltotoimet.

EuroNOK sopii vahinkoalttiisiinkin paikkoihin

EuroNOK-sulkuventtiilikaivo on mahdollista varustaa myös moottoritoimilaitteella, jolloin siinä ei ole näytteenottomahdollisuutta. Moottoritoimintolaitteella varustettu EuroNOK-kaivo sopii vahinkoalttiisiin ja valvomattomiin paikoihin.

Wavin Näytteenottokaivo

Wavin NOK D425 -näytteenottokaivoa käytetään öljyn- tai rasvanerottimen kanssa, kun linjan sulkeminen ei ole tarpeen. Tuote on suunniteltu pienille virtaamille, ja sen yhdekokomaksimi on D200.

Joustavuutta asennukseen huoltokaivon avulla

Vakiorakenteisen näytteenotto- ja sulkuventtiilikaivon maksimiasennussyvyys vesijuoksusta maanpintaan on 2500 mm. EuroNOK-kaivojen asennuksen korkeudensäätöön käytetään EuroHUK-huoltokaivoja, joita on saatavana useita eri korkeuksia. Huoltokaivot mahdollistavat tuotteiden huollon, ja ne täyttävät standardin EN476 vaatimukset.

Haluatko lisätietoja?

Kysy meiltä ratkaisua vaativiin projekteihisi. Wavin-Labkon lisäosien avulla löydämme yhdessä sinulle parhaan ratkaisun.

Dokumentointi

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
Sähköposti me