Luo tili

Peruuta
X

Etsi


Hiekanerottimet

Puhdistettava vesi virtaa hiekanerottimeen, joka erottaa hiekan, lietteen ja muun kiintoaineen vedestä. Kiintoaineesta vapaa öljyinen vesi johdetaan edelleen öljynerottimeen. Öljynerotinstandardin EN 858 mukaan öljynerotinjärjestelmään kuuluu aina hiekan- ja lietteenerotin.

Näytä komponentit
Markku Kauppi Markku Kauppi Tuoteryhmäpäällikkö, erotintuotteet Ota yhteyttä

Lisätietoja tuotteesta

Mallistossa 200 ja 400 litran lietetilavuudet

HEK® Tel -hiekanerottimet ovat helppo ratkaisu paikalliseen hiekanerotukseen. Valittavana on 200 ja 400 l lietetilavuudet. Materiaali on kestävää PE-muovia.

Joustavuutta asennukseen

HEK® tel 200...400 -hiekanerottimissa on teleskooppisääteinen huoltoputki, jota on saatavana kolmea eri vakiokokoa välillä 600–1800 mm vesijuoksusta maanpintaan. Lisävarusteena kaivoon on saavana jäätymissuojaelementti. Lisätuloyhteet tehdään tehtaalla valmiiksi toivomusten mukaisesti.

Käyttökohteet

HEK® Tel -hiekanerottimet sopivat kohteisiin, jossa veden sekaan kertyy paljon hiekkaa, kuten huoltoasemien mittarikentillä, liikennöidyillä piha-alueilla sekä teollisuudessa.

What’s next?

Mukana projektissasi alusta loppuun

Kaipaatko apua hiekanerottimen valinnassa tai mitoittamisessa? Ota yhteys myyntitiimiimme tai tuotetukeemme. Autamme mielellämme.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
Sähköposti me