Luo tili

Peruuta
X

Etsi


Wafix PP

Wafix PP -kiinteistöviemärijärjestelmän osat on valmistettu kierrätettävästä polypropeenista (PP), joka antaa putkille ja yhteille hyvät kemialliset ja mekaaniset ominaisuudet: viemäri kestää hyvin myös lämpimiä ja syövyttäviä nesteitä.

Näytä komponentit
Teemu Sillvan Teemu Sillvan Tuotepäällikkö, putkituotteet Ota yhteyttä

Lisätietoja tuotteesta

Kiinteä Fixlock® -tiiviste lujittaa liitoskohtia

Kiinteä öljynkestävä Fixlock® -tiiviste

Ainutlaatuinen, öljynkestävä Fixlock® -tiiviste takaa liitoskohtien 100 prosenttisen tiiveyden. Tiivisteen profiili vähentää putken ja tiivisteen välistä kitkaa, jolloin asennukseen ei tarvitse käyttää ylimääräistä voimaa.

Monipuolinen järjestelmä

Monipuolinen järjestelmä

Lämmönkestävä ja luja Wafix PP -järjestelmä kattaa putkikoot 32, 50, 75, 110 ja 160 mm. Putken väri on harmaa. Pinta-asennuksiin sopivat putkikoot 32 ja 50 mm on saatavana myös valkoisena. Rengasjäykkyydet ovat SN 4 ja SN 8.

Fixlock® säästää tilaa

Fixlock® säästää tilaa

Wafix PP vie asennettuna vähemmän tilaa kuin perinteinen viemäri, sillä sen kolmesta kohtaa tiivistävä Fixlock® on muotoiltu siten, että muhvi on hyvin litteä.

Nordic Poly Mark – tae laadusta

Nordic Poly Mark – tae laadusta

Nordic Poly Mark (NPM) on riippumattoman INSTA-CERT -ryhmän luoma yhteispohjoismainen muoviputki- ja kaivotuotteiden laatumerkki. NPM-merkityt tuotteet täyttävät EN-standardin ja pohjoismaisten olosuhteiden tiukat vaatimukset. Merkintä takaa, että tuotteet on tarkastettu riippumattoman ulkoisen tahon puolesta ja ne soveltuvat määriteltyyn käyttötarkoitukseensa.

Syvenny kiinteistöviemärijärjestelmiin

Haluatko lisätietoa ?

Kysy meiltä, mikäli kaipaat apua kiinteistön viemäröintiratkaisun löytämiseksi. Perinteisen viemäröinnin rinnalle tarjoamme muita viemäröintiratkaisuja, esim. äänieristävyyden kannalta eri kohteissa on järkevää valita voimakkaasti ääntä eristävä Wavin Asto -viemäröintijärjestelmä Wafixin rinnalle.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
Sähköposti me