Luo tili

Peruuta
X

Etsi


Teemu Sillvan Teemu Sillvan Tuotepäällikkö, putkituotteet Ota yhteyttä

Lisätietoja tuotteesta

Wavin HepVO:n toiminta

Wavin HepVO:n toiminta

Wavin HepVO:n toiminta perustuu kalvotekniikkaan, eikä sen sisällä ole lainkaan vettä. Tämän ansiosta tuote on äänetön eikä synny perinteistä viemärin korinaa. Kalvorakenne estää tehokkaasti myös vaahtoamista. Wavin HepVO:n virtausominaisuudet ovat erinomaiset normaaliin vesilukkoon verrattuna.

Testattu ja turvallinen kalvotekniikka

Testattu ja turvallinen kalvotekniikka

HepVO:n kalvon on pitkäaikaistesteissä todettu säilyttävän toimintakykynsä eri lämpötiloissa ja olosuhteissa. Testeissä kiinnitettiin erityisesti huomiota kalvon elastisuuteen ja toimintavarmuuteen.

Viemärikaasut eivät pääse huoneilmaan

Viemärikaasut eivät pääse huoneilmaan

Tarvittaessa HepVO päästää korvausilmaa viemäriin toimien näin alipaineventtiilinä. Kalvorakenne estää ilman virtauksen huonetiloihin erotuksena perinteisestä vesilukosta, joka voi alipaineen johdosta tyhjentyä ja päästää viemärikaasut ilmaan.
Mahdollisissa padotustilanteissa HepVO estää sekä veden että ilman takaisinvirtauksen.

Jäätymäton ratkaisu

Ei vettä- ei jäätä

Vedettömän kalvotekniikkansa ansiosta Wavin HepVO ei jäädy. Siksi soveltuu erittäin hyvin myös vapaa-ajan kohteisiin. Lisäksi HepVO on helppo pitää puhtaana, mikä tekee siitä huomattavasti hygieenisemmän kuin perinteiset vesilukot, joihin kertyy likaa ja epäpuhtauksia.

Ratkaisu moneen paikkaan

Ratkaisu moneen paikkaan

Koska HepVO ei voi kuivua, se soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa vesilukkojen kuivuminen on ongelma. Tällaisia ovat esimerkiksi ilmanvaihtokonehuoneet ja tilat, joissa käydään harvoin. HepVO voidaan asentaa sekä vaaka- että pystysuuntaisesti, mikä säästää tilaa.


Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
Sähköposti me