Luo tili

Peruuta
X

Etsi


Wavin SiTech+

Loppukäyttäjien asumismukavuusvaatimukset ovat nostaneet ääntä vaimentavat viemärijärjestelmät, eli ns. dB-viemärit, nopeimmin kasvavaksi segmentiksi kiinteistöviemärien markkinoilla. Wavin SiTech+ on mineraalivahvistettu PP-viemärijärjestelmä, joka on helppo asentaa ja se vähentää ääniä pääasiassa painavampien yhteiden ansiosta.

Näytä komponentit
Teemu Sillvan Teemu Sillvan Tuotepäällikkö, putkituotteet Ota yhteyttä

Lisätietoja tuotteesta

Vähemmän ääntä

Painavammat yhteet asettavat korkeammat standardit dB-viemärijärjestelmille. SiTech+ on korkean suorituskyvyn järjestelmä, joka vähentää veden virtauksen aiheuttamia ääniä.

Helpompi asentaa

Rihloitetut yhteet tarjoavat hyvän tartuntapinnan ja helpottavat asentamista hankalissakin paikoissa. SiTech+ soveltuu monenlaisiin kohteisiin pienistä saneerauksista ison luokan kohteisiin.

Kiertosuuntainen apuviivoitus

SiTech+ yhteissä on merkintä 15˚ ja 45˚ välein helpottamaan kiertosuuntaista kohdistusta asennuksien aikana.

Liitossyvyyden tarkastaminen

Erikoisrihla yhteiden pistopäässä havainnollistaa milloin yhde on asennettu muhviin oikein.

Musta väri

Musta väri tuo järjestelmälle kestävyyttä - se parantaa järjestelmän UV-säteilyn kestoa ja tekee siitä vähemmän alttiin lialle. Samalla musta väri antaa järjestelmälle laadukkaan ulkonäön.

Haluatko tietää lisää?

Kerromme mielellämme lisää Wavin Sitech+ -järjestelmistämme. Tuote- ja myyntihenkilöstömme on käytettävissäsi. Tutustu myös perinteiseen Wafix PP -viemäriratkaisuun sekä markkinoiden parhaaseen db-viemäriratkaisuun Wavin Astoon.Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
Sähköposti me