Luo tili

Peruuta
X

Etsi


Wavin Tigris K1

Wavin Tigris K1 puristusliittimet ja PEXc/Al komposiittiputket toimivat kaikkein vaativimmissakin vesiolosuhteissa. Järjestelmä on korroosiovapaa ja tarjoaa siis pitkäaikaisen ratkaisun käyttövesien johtamiseen kustannustehokkaaseen hintaan.

Näytä komponentit
k1banner.jpg
Teemu Sillvan Teemu Sillvan Tuotepäällikkö, putkituotteet Ota yhteyttä

Lisätietoja tuotteesta


Luotettavat liitokset

Tigris K1 liittimet valmistetaan korkealaatuisesta PPSU-muovista ja ovat korroosiavapaita. Niiden patentoitu muotoiltu nokka takaa varman liitoksen sekä mahdollistaa pienen työntövoiman asennettaessa liitintä putkeen. Järjestelmän varmuutta lisäävät liitokset, jotka on suunniteltu ilmaisemaan vuotokohta selkeästi painetestiä tehtäessä, mikäli ne unohdetaan puristaa asennettaessa.

Pipes

Putket

Putkien alumiinikerros vähentää lämpölaajenemista tehden niistä vertailukelpoisia kuparin kanssa. Liittimien tarvetta vähentää ristisilloitettu PEXc sisäkerros, joka tekee putkista taivuteltavia, ja näinollen yksinkertaistaa asentamista sekä vähentää hankinta- ja asennuskustannuksia.

Pitkä käyttöikä

Pitkä käyttöikä

K1-järjestelmän komponentit ovat pitkäikäisiä ja kestävät vaativimmissakin olosuhteissa ja lämpötiloissa. Järjestelmä on sertifioitu isojen eurooppalaisten sertifiointiorganisaatioiden kuten WRAS, KIWA ja DVGW toimesta.

Simple, secure and versatile

Yksinkertainen, varma ja monipuolinen

Yksinkertaiset liittimet ja laaja halkaisijavalikoima 16-63mm tekevät asennuksista nopeita ja tehokkaita. Tigris K1 soveltuu kaikenlaisiin kohteisiin yksityisasunnoista vaativimpiin rakennuksiin kuten sairaaloihin ja hotelleihin.

Parempi putkiremontti

Parempi Putkiremontti - nopeasti ja tehokkaasti

Haluatko laittaa laittaa talosi käyttövesiputket kuntoon nopeasti ja laadukkaasti – ja edullisemmin kuin ehkä luuletkaan? Paremman Putkiremontin avulla onnistut juuri tässä. Paremman Putkiremontin pitävä laatuketju syntyy asiantuntevasta suunnittelusta, alan ykköstuotteista ja ammattitaitoisesta asennuksesta. Lue lisää täältä.

What’s next?

Tarvetta lisätiedoille?

Ota yhteyttä myyntiimme - kerromme mielellämme lisää. Tai lataa esite tästä.

Tuotteeseen voit tutustua myös katsomalla testaus- ja asennusvideot.

Tigris K1:stä myy LVI-WaBek. Lähimmän jälleenmyyjän löydät LVI-WaBekin kotisivuilta.


Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
Sähköposti me