Luo tili

Peruuta
X

Etsi


PVC -maaviemärit

PVC-NAL-valikoima kattaa koot 110–500 mm ja rengasjäykkyydet SN4 ja SN8. Putket valmistetaan standardin EN 1401 mukaisesti, ja niillä on Nordic Poly Mark -merkintäoikeus.

Näytä komponentit
Markku Kauppi Markku Kauppi Tuoteryhmäpäällikkö, erotintuotteet Ota yhteyttä

Lisätietoja tuotteesta

Ympäristölle turvallinen valinta

Putket kestävät erinomaisesti kaikkia jäteveden normaalisti sisältämiä kemikaaleja. Tiiviit putkiliitokset estävät jätevesien tihkumisen ympäröivään maaperään ja maaperässä olevan veden pääsyn liitoksien kautta viemäriin.

Kattava valikoima putkituotteita

PVC-NAL-maaviemäriputkivalikoima kattaa halkaisijaltaan 110–500 mm koot. Valikoimaan kuuluvat putket käyttöluokissa SN4 ja SN8. Putket on valmistettu EN 1401-1 -standardin ja EO 406
-erityisohjeiden mukaisesti.

Monipuolinen osavalikoima

Putkissa on tehtaalla valmiiksi asennetut tiivisteet, jotka voi tarvittaessa vaihtaa öljynkestäviin. PVC-maaviemärijärjestelmään kuuluu myös monipuolinen valikoima putkiosia osana kokonaisjärjestelmää.

Nordic Poly Mark – tae laadusta

Nordic Poly Mark (NPM) on riippumattoman INSTA-CERT -ryhmän luoma yhteispohjoismainen muoviputki- ja kaivotuotteiden laatumerkki. NPM-merkityt tuotteet täyttävät EN-standardin ja pohjoismaisten olosuhteiden tiukat vaatimukset. Merkintä takaa, että tuotteet on tarkastettu riippumattoman ulkoisen tahon puolesta ja ne soveltuvat määriteltyyn käyttötarkoitukseensa.

Fix -asennuspihdit

Fix-asennuspihdit

Wavin-Fix asennuspihdit on kehitetty helpottamaan ja nopeuttamaan ammattilaisen työtä. Ne soveltuvat kaikkien muovisten, sekä sileiden että korrugoitujen muhviputkien ja osien kiinnittämiseen. Tuotepakkauksessa vaihtoleuat 110,160 ja 200 mm putkille.

What’s next?

Tutustu maaviemäriratkaisuihimme

Haluatko lisätietoa PVC -putkistamme? Ota yhteys myyntiimme tai tuotetukeemme ja kysy ratkaisua vaativiin projekteihisi. Wavin-Labkon lisäosien avulla löydämme yhdessä sinulle parhaan ratkaisun.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
Sähköposti me