Luo tili

Peruuta
X

Etsi


Öljynerottimet luokka II

PEK NS3-10 ja PEK NS15-150 -erottimet on helppo asentaa niiden kevyen rakenteen ansiosta. PEK NS3-10 -erottimet on valmistettu polyeteenistä ja suuremmat PEK NS15-150 -mallit lujitemuovista. Molemmat materiaalit sietävät korroosiota, ja niiden kemiallinen kestävyys on huippuluokkaa verrattuna esim. betoniin.

Näytä komponentit

Lisätietoja tuotteesta

Testattu ja turvallinen

Testattu ja turvallinen

Luokan II öljynerottimien on saavutettava testeissä alle 100 mg/l kokonaishiilivetypitoisuus lähtevässä jätevedessä. Puolueettomassa laboratoriossa testattu PEK -tuotteet täyttävät sekä euronormiston vaatimuksen että kansalliset määräykset. Ne ovat CE-merkittyjä, ja niissä käytettävät hälytinlaitteet ATEX-hyväksyttyjä.

Käyttökohteet

Käyttökohteet

Luokan II öljynerottimia käytetään kohteissa, joissa vesi johdetaan kunnalliseen jätevedenpuhdistamoon erottimen jälkeen. Ne sopivat autokorjaamoihin ja autojen pesupaikoille sekä teollisuuden prosessivesien ja sadevesien puhdistamiseen.

Joustavuutta asennukseen

Joustavuutta asennukseen huoltokaivon avulla

Vakiorakenteisen öljynerottimen maksimiasennussyvyys vesijuoksusta maanpintaan on 2500 mm. PEK-erotinten korkeudensäätöön käytetään EuroHUK-huoltokaivoja, joita on saatavana useita eri korkeuksia. Huoltokaivot mahdollistavat tuotteiden huollon, ja ne täyttävät EN476 -standardin vaatimukset.

Lisätietoa erottimistamme

Lisätietoa erottimistamme

Myyntitiimimme ja tuotetukemme on käytettävissäsi jos haluat lisätietoa öljynerottimistamme. Tarjoamme myös käyttöösi kätevän mitoitusohjelman, jolla mitoitat helposti järjestelmän ja saat samalla tuotekuvat käyttöösi. Mitoitusohjelman löydät suunnittelija osiostamme.Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
Sähköposti me