Luo tili

Peruuta
X

Etsi


Maasuodattamot

Maasuodattamo rakennetaan perinteisesti maanpinnan alapuolelle: jätevesi kulkee suodatinkerroksen läpi ylhäältä alaspäin. Jos korkeuserot eivät riitä jätevesien johtamiseen painovoimaisesti, jätevesijärjestelmään voidaan lisätä pumppu ennen tai jälkeen maasuodattamon. Maasuodattamon suunnittelee ja mitoittaa alan ammattilainen.

Näytä komponentit
Tatu Piiparinen Tatu Piiparinen Tuotekehitysinsinööri ja -asiantuntija, Jätevesituotteet Ota yhteyttä

Lisätietoja tuotteesta

Maasuodattamon rakentaminen

Maasuodattamo syntyy, kun Labko Kokoomaputkistopaketti yhdistetään maahanimeyttämöön. Kokoomaputkistolla maakerroksen läpi suodattunut jätevesi kerätään hallitusti ja johdetaan edelleen esim. avo-ojaan. Labko® Kokoomaputkistopaketit soveltuvat liitettäväksi kaikkiin Labko® SAKO -imeytysjärjestelmiin.

Maasuodattamo soveltuu 1-16 hengelle

Maasuodattamo mitoitetaan asukasvastineluvun (AVL) mukaan. Maasuodattamo AVL 1-6 soveltuu 1-6 hengelle harmaiden tai kaikkien jätevesien käsittelyyn. Maasuodattamoratkaisu on toteutettavissa myös 7-10, 11–13 ja 14–16 henkilölle.

Täydentävät tuotteet: fosforinpoisto

LabkoFosfori 10 on yksinkertainen ja helppokäyttöinen ratkaisu uusien ja vanhojen maaperäkäsittelyjärjestelmien fosforinpoiston tehostamiseen. Fosforinpoistopumppu asennetaan sisätiloihin, esim. wc:n allaskaappiin tai kodinhoitohuoneeseen.

Täydentävät tuotteet: pumppukaivot

Kun maapuhdistamo sijoitetaan tontin profiilin tai pohjaveden korkeuden vuoksi saostussäiliötä korkeammalle, jätevesi pumpataan saostussäiliöstä maapuhdistamoon Labko SP -pumppukaivon avulla. Maasuodattimen jälkeiseen pumppaukseen käytetään MP-pumppukaivoa. SP- ja MP-pumppukaivojen toimitus sisältää poistopumpun.

Kotimaista laatua

Kotimaista laatua

Tuotteemme valmistetaan tehtaillamme Joutsassa ja Kangasalla. Sakosäiliöllemme on suoritettu alipainetestaus, ja niille myönnetään kymmenen vuoden materiaalitakuu.

Maasuodattamo mielessä?

Pitkä kokemuksemme jätevesienkäsittelyjärjestelmien valmistamisesta on käytettävissäsi. Voit ottaa yhtyttä myyntitiimiimme tai tuotetukeemme. Lisätietoa tuotteistamme saat myös www.jatevedet.fi sivustolta jossa laitteistamme on kerrottu yksityiskohtaisemmin.
Dokumentointi

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
Sähköposti me