Luo tili

Peruuta
X

Etsi


Kaksoisviemäröinti

Kaksoisviemäröinnissä yhdistetään SAKO 2 -maapuhdistamo ja lokasäiliö. Maapuhdistamo voi olla joko maahanimeyttämö tai maasuodattamo. Maapuhdistamon sijasta voidaan käyttää myös SAKO 2 -biomoduliratkaisuja tai BioRami-harmaavesipuhdistamoja. Järjestelmän mitoitus tehdään henkilömäärän perusteella.

Näytä komponentit
Tatu Piiparinen Tatu Piiparinen Tuotekehitysinsinööri ja -asiantuntija, Jätevesituotteet Ota yhteyttä

Lisätietoja tuotteesta

Pesuvesien käsittelyjärjestelmät kaksoisviemäröinnissä

Kaksoisviemäröinnissä vähäisten harmaavesimäärien käsittelyyn soveltuvat parhaiten Labko MökkiSAKO -imeytysjärjestelmät sekä Labko BioRami -harmaavesipuhdistamot. Omakotitaloissa ja vapaa-ajan kohteissa, joissa vuorokauden vedenkulutus on suurempi, pesuvesien käsittelyyn käytetään Labko SAKO 2 -harmaavesijärjestelmää tai suurempia BioRami -harmaavesipuhdistamoja.

WC-vesien kerääminen kaksoisviemäröinnissä

Oikeankokoisen wc-vesiratkaisun valinnassa tulee huomioida tulevan jäteveden määrä, haluttu tyhjennysväli sekä asennuspaikan erikoisvaatimukset. Kaksoisviemäröinnissä wc-vesien käsittelyyn soveltuvat Labko LOKA 3000, 5400 sekä 10000 -mallit. LOKA-umpisäiliöistä löydät lisätietoa verkkosivuiltamme kohdasta Umpisäiliöt.

Lisää tietoa kaksoisviemäröintiratkaisuista

Ota yhteyttä myyntitiimiimme tai tuotetukeemme jos haluat lisätietoa tuotteistamme. Voit myös tutustua referenssikohteisiimme ja esitemateriaaliin kohdasta ladattavat tiedostot. Lisätietoa kaikista jätevesituotteistamme saat myös www.jätevedet.fi sivustoltamme.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn
Sähköposti me