Luo tili

Peruuta
X

Etsi


1. elokuuta 2017

Wavin-Labko yhteistyössä Parempi Putkiremontti -palvelussa

Parempi putkiremontti -hanke

Wavin-Labko tarjoaa vahvaa osaamistaan ja asiantuntijuuttaan Parempi Putkiremontti -palvelussa. Parempi Putkiremontti on asiantuntijayritysten yhteistyössä toteuttama käyttövesiputkien remonttipalveluratkaisu.Putkistot ja liittimet

Parempi Putkiremontti -käyttövesiputkiremonteissa käytetään Wavin-Labkon komposiittiputkia sekä Tigris K1 -liittimiä. Hygieeninen ja siisti komposiittiputki on testattu, turvallinen ja ennen kaikkea pitkäikäinen tuote. Putkistot ovat käytössä hiljaisia, eikä ääni siirry putkistoa pitkin. Tigris K1 liittimet valmistetaan korkealaatuisesta PPSU-muovista ja ne ovat korroosio vapaita. Tigris K1 patentoitu, muotoiltu nokka on tae varmalle liitokselle ja liittimen asentaminen sujuu pienellä työntövoimalla.

Putkiremontti keskitetysti

Parempi Putkiremontti on LVI-WaBeK Oy:n ylläpitämä palvelu, joka tarjoaa kaiken tarvittavan keskitetysti yhdestä paikasta: testatut ja turvalliset LVI-järjestelmät, ammattitaitoisen asennuksen ja luotettavan LVI-asennuskumppanin.

Parempi putkiremontti.fi sivustoilla on mahdollista tehdä putkiremontin tarpeen kartoitus, alustava kustannusarvio putkiremontille sekä tilata ilmainen kartoituskäynti. Palvelua tarjotaan lähes 30 paikkakunnalla.

Lue lisää Parempi Putkiremontti

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn