Luo tili

Peruuta
X

Etsi


27. syyskuuta 2017

Q-Bic Plus -hulevesikasetit mukaan Wavin Revit-pakettien valikoimaan

Hulevesikasetit Posteljoonipuistossa

Rakentamisen tietomallinnus (BIM) tulee muuttamaan rakennusteollisuuden ratkaisujen suunnittelua ja toteutusta. Wavin-Labko uskoo vahvasti tietomallintamisen olevan tulevaisuutta ja onkin siksi kehittänyt työkaluja tukemaan sitä, uusimpana lisäyksenä Revit-paketeissa Q Bic Plus -hulevesikasetit.


Markkinoiden laajimmalle kiinteistöviemärivalikoimalle tueksi kehitetyt Revit-paketit julkaistiin alku vuonna. Revit-paketit pitävät sisällään myös älykkään avustustoiminnon, jolla saavutetaan 100% tarkka asennusmalli nopeimmalla mahdollisella tavalla. Suunnittelutyökalutarjontaan onkin nyt lisätty Q-Bic Plus -sadevesikasettien Revit-paketit.

Q Bic Plus -järjestelmän edut

Modulaarisen Q-Bic Plus -järjestelmän muunneltavuuden ja joustavuuden ansiosta maa-aineksen tyyppi, pohjaveden korkeus tai ulkoinen kuormitus eivät enää rajoita suunnittelua. Kahdensuuntaisten tarkastuskanavien ansiosta pystysuuntaisia tarkastuskaivoja tarvitaan vähemmän. Järjestelmä mahdollistaa myös yksinkertaiset ja tehokkaat huoltotoimet. Tämä takaa optimaalisen hulevesisäiliön toimintakunnon ja eliniän.

Q-Bic Plus modulin osat

Lisätietoa

Lue lisää aiheesta RakennusFaktan uutisista.
Tutustu Q-Bic Plus -hulevesikasetteihin.
Revit-paketit pääset lataamaan täältä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksyn